Lost in paradise : Το 3ο single του νέου album

11:33 μ.μ. 0 Comments

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, οι πληροφορίες και τα γεγονότα συμπίπτουν στο ότι το νέο single θα είναι το "Lost in paradise".
  Αναμενόμενο, θα πουν κάποιοι, πάντως όσοι παρακολουθούσαν "από κοντά" τις εξελίξεις, κάθε τι άλλο παρά  δεδομένο το θεωρούσαν. Είναι γεγονός , ότι η δισκογραφική εταιρεία είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα,  έπαιξε αρκετά με τα νεύρα των fans. Αρχικά, οι φήμες,  που επιβεβαιώθηκαν και από tweet της Amy Lee, έκαναν λόγο  ότι 3ο single θα ήταν το "Made of Stone". Μόλις   καλά καλά ενημερώθηκαν όλοι όμως , και "αγάπησαν" το τραγούδι, πληροφορίες από διάφορες πηγές, ανέτρεψαν  το τοπίο , με το  πέμπτο κομμάτι του album, ονόματι  "The Other Side", να εμφανίζεται ώς το καινούριο επίσημο single. Τελικά όμως , από ότι φαίνεται , κανένα κομμάτι από τα παραπάνω δεν θα  γίνει προς το παρόν single. Πριν από λίγες ημέρες το συγκρότημα κυκλοφόρησε ένα lyric-video του "Lost in Paradise", προφανώς προετοιμάζοντας το έδαφος για ένα νέο hit single.  Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να προσθέσω την προσωπική μου γνώμη, που πιστεύω θα αποδεχτούν και οι περισσότεροι από εσάς. Θεωρώ ότι η μπάντα έπραξε ορθά. Μπορεί μέχρι να ξεθολώσει η ατμόσφαιρα, να μας έσπασαν τα νεύρα με τις "ανακατατάξεις" αλλά το αποτέλεσμα είναι που μετράει. Το "Lost in Paradise" θα μπορούσε να σταθεί επάξια με το "My Immortal" και προβλέπεται πως θα σκαρφαλώσει στα charts με την κυκλοφορία τους.
Είναι μια μπαλάντα, με συναισθήματα και ο κόσμος θα την  αγαπήσει σίγουρα. Ας χαθούμε λοιπόν και εμείς στον παράδεισο, ακούγοντας το 3o singlee του νέου album.