Οι Evanescence στην Ελλάδα για μία και μοναδική συναυλία!

1:18 π.μ. 0 Comments

Είναι γεγονός. Το φετινό καλοκαίρι θα ξεκινήσει θερμά, με τους Evanescence να κάνουν ποδαρικό στις 20 Ιουνίου. Σκοπός της άφιξης τους μία και μοναδική συναυλία, στα πλαίσια της περιοδείας τους για τη στήριξη του νέου τους album.
Αυτή θα είναι και η τρίτη φορά που επισκέπτονται τη χώρα, έπειτα από τις συναυλίες τους 2004 και 2007, στο θέατρο Λυκαβηττού και στο στάδιο Καραΐσκάκη αντίστοιχα. Αυτή τη φορά, σύμφωνα με  το επίσημο site του συγκροτήματος , η συναυλία θα γίνει στο θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη στο Βύρωνα.

Δυστυχώς, προς το παρόν η διοργανώτρια εταιρεία, eleven concerts δεν έχει εκδώσει επίσημη ανακοίνωση, για το event. Περιμένουμε προσεχώς την ανακοίνωση , μαζί με την οποία θα ξεκινήσει και η προπώληση των εισιτηρίων, των οποίων η τιμή εκτιμάται από τον γράφοντα, γύρω στα 40 ευρώ. Κάτι μου λέει πως αυτή η Τετάρτη 20 Ιουνίου θα είναι αξέχαστη για όλους μας , ακόμη και για την ίδια την μπάντα. Εξάλλου, η τραγουδίστρια Amy Lee, έχει δηλώσει την Ελλάδα ως τον αγαπημένο της προορισμό για συναυλίες, λόγω του "θαυμάσιου" κοινού.