Οι Evanescence πείσμωσαν με το "όχι" του Κοργιαλά

6:56 μ.μ. 0 Comments


evanescence amy Lee athensΣε τρελή υπόθεση για γερά νεύρα εξελίσσεται το story των Evanescence και του Δημήτρη Κοργιαλά! Θυμάστε πριν από λίγο καιρό που σας είχαμε γράψει πως το διεθνές γκρουπ τον ήθελε για support στη συναυλία που θα δώσει στο στάδιο Καραϊσκάκη στις 23 Ιουνίου κι εκείνος είπε τελικά «όχι»; Ε, λοιπόν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», μετά το απρόσμενο «όχι» του Ελληνα performer στο γκρουπ, εκείνοι πείσμωσαν. Επιμένουν να τον μαρκάρουν για να τον πείσουν να τους κάνει support!

Ολα ξεκίνησαν όταν πριν από περίπου ένα μήνα οι Evanescence (φωτ. 2) ζήτησαν υλικό από φωτογραφίες και DVD για να επιλέξουν τον Ελληνα καλλιτέχνη που θα ανοίξει τη συναυλία τους. Αφού είδαν δεκάδες δικούς μας, αποφάσισαν πως εκείνος που τους ταίριαζε γάντι ήταν ο Κοργιαλάς.

Του έκαναν, λοιπόν, την πρόταση κι εκείνος τους απάντησε «ΟΚ». ΟΚ μεν, αλλά υπό έναν όρο: να έχει μαζί του την Ευρυδίκη στη σκηνή για να παρουσιάσουν το «Comme Ci, Comme Ca». Ελα όμως που οι Evanescence ήθελαν μόνο έναν καλλιτέχνη και όχι ντουέτο! Ετσι, ο Κοργιαλάς αρνήθηκε. Μάλιστα, πατ κιουτ έκλεισε τις καλοκαιρινές του συναυλίες μαζί με την αγαπημένη του Ευρυδίκη.

Το... κατάπιαν το «όχι» οι Evanescence και αυτό που έκαναν (όπως θα έκανε, άλλωστε, και οποιοσδήποτε στη θέση τους) ήταν να μελετήσουν τις προοπτικές άλλων καλλιτεχνών. Ομως δεν τους άρεσε κανένας! Επιμένουν πως ο μόνος που αξίζει να είναι στη συναυλία τους είναι ο Κοργιαλάς. Αυτή τη φορά, μάλιστα, συμφώνησαν να είναι μαζί με την Ευρυδίκη στη σκηνή.
Τι γίνεται τώρα; Οι πληροφορίες λένε ότι αυτές τις μέρες οι δύο πλευρές ανταλλάσσουν φαξ και e-mail, που φτάνουν στη Universal, στο δυναμικό της οποίας ανήκει ο Δημήτρης. Το πιθανότερο λοιπόν, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, είναι το δίδυμο Ευρυδίκη - Κοργιαλάς να συμφωνήσει με το γκρουπ και να ανοίξει τη συναυλία τους! Εν αναμονή...

 Πηγή: Esspreso