[Archive 2012] Amy Lee: "Θα τα δώσουμε όλα για τους Ελληνες..."

7:07 μ.μ. 0 Comments

Το συγκρότημα που μάγεψε τις καρδιές εκατομμύριων θαυμαστών σε όλο τον κόσμο με τον ανατρεπτικό rock και gothic ήχο του επιστρέφει στην Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία!

Οι Evanescence live σήμερα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό. «Αγαπάμε τους Ελληνες» έχει δηλώσει κατά καιρούς η Amy Lee, η τραγουδίστρια του διάσημου συγκροτήματος, που λατρεύει το ελληνικό κοινό. «Είναι το πιο θερμό στον κόσμο, γι’ αυτό θα τα δώσουμε όλα» φέρεται να είπαν και οι Ελληνες θαυμαστές τους ανυπομονούν να ροκάρουν μαζί τους.



Οι απαιτήσεις των Evanescence για την εμφάνισή τους στη χώρα μας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους, δεν μοιάζουν παράλογες. Ζήτησαν να μείνουν σε σουίτα παραθαλάσσιου ξενοδοχείου, κοντά στον χώρο της συναυλίας, για να απολαύσουν και τη θάλασσα κατά την ολιγοήμερη παραμονή τους. 

Σε ό,τι αφορά το μενού τους, ζήτησαν να περιλαμβάνει όλων των ειδών τα κρεατικά αλλά και vegetarian, αφού κάποια μέλη του συγκροτήματος είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα και απαγορεύεται να τρώνε χοιρινό. Τα ποτά που θα καταναλώσουν θα τα ζητήσουν μόλις πατήσουν Ελλάδα, ενώ το εμφιαλωμένο νερό είναι απαραίτητο γι’ αυτούς και στο ξενοδοχείο και στα καμαρίνια.

Οι Evanescence συγκροτήθηκαν το 1995, από την τραγουδίστρια του συγκροτήματος Amy Lee και τον πρώην κιθαρίστα του γκρουπ Ben Moody. Η ιστορία τους ξεκινά από το Little Rock του Arkansas στην Αμερική. 

Το γκρουπ, αφού ηχογράφησε δύο EP και το demo CD Origin, κυκλοφόρησε το 2003 το πρώτο του album «Fallen», που απέσπασε δύο βραβεία Grammy και πούλησε πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

H Amy Lee με τα αξεπέραστα φωνητικά της και τους ταλαντούχους μουσικούς της ανυπομονεί να βρεθεί ξανά στη σκηνή για να χαρίσει στους θαυμαστές της δυνατές στιγμές.Οπως χαρακτηριστικά λέει και η ίδια: «Αυτές οι στιγμές με τους θαυμαστές μας είναι σαν μια γιορτή, σαν οικογενειακή μάζωξη! Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι που θα είμαστε ξανά μαζί!»


ΣΜ. ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ'
Πηγή: Espresso