Εφτασε η ώρα του... Lost In Paradise.

2:09 μ.μ. 0 Comments

 Το συγκρότημα τελείωσε επίσημα χθες την μεγαλύτερη  παγκόσμια περιοδεία που είχε κάνει ποτέ, με τη συναυλία του στο Λονδίνο. Μπορεί η Amy Lee να έχει δηλώσει ότι οι Evanescence θα κάνουν ένα σύντομο διάλλειμα από τη μουσική σκηνή μέχρι την επόμενη τους δισκογραφική δουλειά, αλλά πριν από αυτό μας υπόσχεται ένα ολοκαίνουριο βίντεο κλιπ, για το  κομμάτι, Lost in Paradise.

.
 Συγκεκριμένα, με δημοσίευση της στο twitter, η Amy  ζήτησε από τους χιλιάδες θαυμαστές της μπάντας, να στείλουν στη διεύθυνση evrocks2012@gmail.com βίντεο από τις live εκτελέσεις του τραγουδιού. Αντιλαβάνεστε λοιπόν ότι το επόμενο τους βιντεο κλίπ θα κυκλοφορήσει σύντομα (σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες στις 12 Νοεμβρίου??) και δε θα είναι βασισμένο σε κάποιο  story όπως όλα τα προηγούμενα. Παρακαλούντε και οι ΈΛΛΗΝΕΣ fans , να στείλουν και αυτοί τα βίντεό τους και ας μην είναι τόσο καλή η ποιότητα.. Η προσπάθεια μετράει! 
 Ανυπομονούμε λοιπόν , να δούμε το αποτέλεσμα για μία από τις πιο ωραίες και μελωδικές μπαλάντες, η οποία γράφτηκε για την μακρόχρονη αποχή των evanescence από τα μουσικά δρώμενα, ως απολογία στους φανς (όπως δήλωσε σε συνεντευξη η Amy.) Μέχρι τότε δείτε το lyric video παρακάτω:

evanescence - Lost in Paradise