Evanescence in Athens: Θα υπάρξει και support στη συναυλία

11:46 π.μ. 0 Comments

Η συναυλία του συγκροτήματος μας έχει αναστατώσει όλους. Πέρα από την ελλειπή "προς το παρόν" προώθηση - διαφήμιση του event  δεν εκλείπουν παράλληλα και  και οι αδιευκρίνιστες πληροφορίες. Αναφέρομαι λοιπόν στην ύπαρξη ή μη support συγκροτήματος.
Έπειτα από τηλεφωνική  μου επικοινωνία με την διοργανώτρια εταιρεία eleven concerts, υπήρξε ενημέρωση ότι τελικά θα υπάρξει και support. Παρόλα αυτά, το όνομα, είναι προς το παρόν άγνωστο. Το πιο πιθανό ενδεχόμενο πάντως είναι να πρόκειται για ελληνικό συγκρότημα (όπως το 2007 όπου ο Κοργιαλάς και η Ευρυδίκη  είχαν ανοίξει την συναυλία ) ή διαφορετικά κάποιο από τα συνήθη γκρουπ που στηρίζουν τους Evanescence σε όλες τους τις συναυλίες (Rival Sons, The Pretty Reckless κλπ). Μέχρι την επίσημη ανακοίνωση, εσείς ποιο πιστεύετε ότι θα είναι το συγκρότημα που θα υποστηρίξει live τους Evanescence στις 20 Ιουνίου 2012 στο θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη;;; Αφήστε τα σχόλιά σας κάτω .

UPDATE: Μόλις πριν λίγο παρατήρησα στην επίσημη ανακοίνωση του boxoffice.gr (εδώ), ότι το support act είναι οι TBA. Δυστυχώς , δεν γνωρίζω περί τίνος πρόκειται , αν κάποιος σας γνωρίζει ας το μοιραστεί μαζί μου. 


UPDATE: Τελικά TBA σημαίνει , To Be Added, Οπότε , δεν πρόκειται για συγκρότημα με όνομα ΤΒΑ.